2022-01-10 13:52:12• hírek • Bede Emőke

Minden napra jutott egy baleset az elmúlt hétvégén

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint három közlekedési baleset is történt az elmúlt hétvégén, de szerencsére egyik sem volt halálos kimenetelű, sőt minden érintett megúszta könnyebb sérülésekkel.

Az első esetre még pénteken került sor, amikor is Nagykárolyban egy 46 éves, szucsávai férfi autójával nekiütközött egy másik kocsinak, melyet egy 32 éves, szatmári sofőr vezetett. A balesetben a vétlen autó utasa, egy 30 éves nő könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség megállapítása szerint egyik járművezető sem fogyasztott alkoholt indulás előtt.


Egy nappal később a 19-es jelzésű országúton, Lajosvölgy területén történt baleset. Egy 18 éves, szucsávai fiatalember egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, majd egy ház fakerítésének csapódott. A balesetben egy 10 éves kislány és egy 41 éves nő sérültek meg, szerencsére csak könnyebben. A hatóság a fiatalembert alkoholszondás vizsgálatnak vetette alá, ennek eredménye negatív lett.


A hétvége harmadik balesetére vasárnap a 196C jelzésű megyei úton, Reszege közelében. A helyszíni vizsgálatok szerint egy 18 éves, Szatmár megyei fiú elvesztette irányítását az általa vezetett gépjármű felett, majd egy villanypóznának csapódott. A balesetben egy 17 és egy 18 éves lány sérült meg, mindketten Szatmár megyeiek. Az autót vezető fiatal alkoholszondás vizsgálatának eredménye negatív lett.


A közlekedési rendőrség mindhárom esetben gondatlanságból elkövetett testi sértés címszóval folytatja a vizsgálatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: